Ellu ♥ Администратор
Брой мнения : 135 Reputation : 40 Join date : 04.10.2011 Age : 27 Местожителство : София
| Заглавие: Деми Ловато си признава, че е откраднала кола! Вто Окт 04, 2011 6:52 pm | |
| Деми Ловато винаги е имала много драма в живота си, но може би наистина сериозно се е случило, за да прибягване до решението да открадне кола в тийнейджърските си години, a сега тя споделя своя опит с фенове си! Уоу! Деми Ловато, която в момента е на 19 години, призна в скорошно интервю с VH1, че тя се ангажира с кражба на кола. "Когато бях на 13 години, аз имах кола." -каза тя, след което продължи: "Аз откраднал колата. Карах приятелите ми да я вземат вкъщи, звънях им в 4:30 през нощта. Имах в толкова много неприятности, и когато се прибрах вкъщи, баща ми стоеше на прозореца само бельо. А когато майка ми ме видя, ми каза: "Ще се обадя на полицията да те арестуват!" ..Интервюиращ: Какво и като дете ли си била наранявана Деми?! OBS: Въпреки използването на термина "кражба", Деми е върнала колата, но родителите и не знаели! Това не е правилно, но това е смешен факт, с който самата певица се смее днес. | |
|
Catherine♥ Напредващ
Брой мнения : 52 Reputation : 0 Join date : 04.10.2011
| Заглавие: Re: Деми Ловато си признава, че е откраднала кола! Нед Окт 09, 2011 3:51 pm | |
| | |
|