Ellu ♥ Администратор
Брой мнения : 135 Reputation : 40 Join date : 04.10.2011 Age : 27 Местожителство : София
| Заглавие: Дейв Дейс за Майли, която се появи в негово видео Вто Окт 04, 2011 6:55 pm | |
| Какво публикува Дейв Дейс в неговия Ютуб канал? "Различни типове на музикални клипове," казва той "кавъри, пародии, оригинални песни или понякога просто говоря пред камерата си." Неговите Майли Сайръс видеота, в които картонената Сайръс е изложена пред различни комични ситуации, което хвана окото на зрителите и скоро след това Дейс направи видеото "My Last Song For Miley Cyrus" (Последната ми песен за Майли Сайръс) с истинската Сайръс. "Това е нереално," казва той. "Много хора видяха видеото и бяха разочаровани, тя не беше от картон."Само месец след дипломирането, Дейв се мести в Лос Анджелис, за да си свърши работата в Ютуб на пълно работно време. Това е доста смело за един млад човек, не е ли? "Много от моите приятели от Ютуб бяха вече там", каза той, "и аз имах вече достатъчно пари, за да плащам наема и разходите. Така че отидох."Дейс не разкри по колко печели сега. Но как ги печели? "Когато бях на 16, аз станах партньор на Ютуб," Дейс разказва, "и в него виси една приказка." Ани Бакстър, говорител на Ютуб, казва, че, когато хората започват да публикуват видеоклипове често, те са или поканени, или могат да кандидатстват да станат партньори с уеб сайта. "Ние ще започнем да показваме подходящи реклами на страниците им и ще дадем на създателя мнозинство от рекламни приходи", казва тя. "За пример, на канала на Дейс може би ще намерите обяви за китари или за CD-та на Майли Сайръс."YouTube има свръхсекретен алгоритъм за откриване на честотата и темата на мнения. Това казва кога да изпратите поканата за партньорство. "Сега имаме повече от 20 000 партньори," казва Бакстър. "В много случаи позволяваме на създателите на видео да работят на пълен работен ден. Стотици са на повече от шест цифри заплата годишно от своите проекти в YouTube." | |
|
Catherine♥ Напредващ
Брой мнения : 52 Reputation : 0 Join date : 04.10.2011
| Заглавие: Re: Дейв Дейс за Майли, която се появи в негово видео Вто Окт 04, 2011 7:06 pm | |
| | |
|